Hirdetés

Áttetsző OLED-kijelző a Samsungtól



|

A héten élőben is megcsodálható lesz az újdonság.

Hirdetés

Hamarosan kezdődik a berlini IFA-kiállítás, így nem meglepő módon a Samsung sajtógépezete is nekiállt információkat csepegtetni az érdekesebb újdonságokról. Az új okosóráinak leleplezése után a cég most bejelentette, hogy a helyszínre kilátogatók élőben is meg tudják majd tekinteni a világ első átlátszó OLED-kijelzőjét. Az áttetszőséget az tette lehetővé, hogy a kérdéses típusú panelekben maguk a pixelek bocsájtják ki a fényt, az LCD-től eltérően nincs szükség külön háttérvilágításra.

Hirdetés


Az 55 hüvelykes termék várható áráról egyelőre nincs hír, azonban elsősorban sikkes üzlethelyiségekbe szánja a Samsung, így a fogyasztók szempontjából nem releváns az árcédula.

Tükrös modell is van


Jó kérdés, hogy a technológia valaha használható lesz-e televíziókban és monitorokban. Ilyen célokra a jelenlegi prototípus biztosan nem alkalmas, hiszen nem képes 100 százalékosan kitakarni a hátulról érkező fényt.


(Forrás: PCWorld)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.