Hirdetés

Belefulladunk az androidos okosórákba



|

Rengeteg okosórára lehet számítani az idei IFA kiállításon.

Hirdetés

Az Android Wear ígéretes platform, azonban egy ideje nagy csend övezi. Tény, hogy az Apple Watch alaposan padlóra vágta a robotos viselhető eszközöket, de a gyártók nem adják fel

Hirdetés

Az idei IFA kiállításon számos gyártó mutatja majd be az Android Wear-alapú okosóráját. 


A Motorola például a nagy sikert megélt Moto 360 utódjáról készül lerántani a leplet. Az LG hasonló eszközzel készül az LG Watch Urbane LTE modellhez, de most WebOS helyett az Android Wearre szavaznak. 

Szintén ott lesz a standokon a Huawei és az ASUS. A két gyártó a Huawei Watch és az ASUS ZenWatch 2 modellekkel villog mostanában, és mindkettő ígéretes. 

Természetesen hamarosan bemutatkozik a Samsung Gear S2-ese is, az viszont szinte biztos, hogy a Google rendszere helyett a házon belüli Tizennel jön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.