Hirdetés

Blokkonként bővíthető az Acer számítógépe



|

Mindenféle tudás nélkül is tuningolható a Revo Build.

Hirdetés

Talán még emlékeztek rá, hogy másfél évvel ezelőtt a gamereknek hardvereket készítő Razer szeretett volna előállni egy teljesen moduláris számítógéppel, hogy a kevésbé hozzáértő játékosok is képesek legyenek szinte plug and play módszerrel cserélgetni az alkatrészeket. Hónapok óta hatalmas a csend a projekt körül, azonban ma az IFA-kiállításon az Acer előállt egy nagyon hasonló termékkel.

Hirdetés


Az Acer Revo Build alapját egy uzsonnás dobozra emlékeztető alapgép adja (125 × 125 mm az alapterülete), ebben megtalálható az alapvető működéshez szükséges összes alkatrész. A fogyasztók ezután képesek leszek különféle további hardvereket tartalmazó blokkokat vásárolni, a beüzemeléskor ezeket csak rá kell tenniük az éppen legfelül található doboz tetejére. Egyszerre maximum 5 blokkból állhat a felépítmény.


A torony szétcsúszását pogo pinek akadályozzák meg, kábelezéssel nem kell törődniük a fogyasztóknak. A különféle blokkok önmagukban is használhatóak lehetnek, például a merevlemezt tartalmazó egységet egy USB kábel segítségével más számítógépekre is rá lehet kötni. A már említett merevlemez mellett az első körben vezeték nélküli töltőállomást, hangszórót, dedikált GPU-t, projektort és mikrofont tartalmazó blokkokat hoz majd forgalomba az Acer.


Az Acer Revo Build M1-601 októberben kerül piacra, az alapgép 199 eurónál fog kezdődni. Sajnos a hardveres specifikációit egyelőre nem taglalta részleteiben a gyártó, de modelltől függően Intel Celeron vagy Pentium processzor, maximum 8 GB RAM, továbbá 32 GB háttértár dolgozhat benne. Csatlakozók: 3× USB 3.0, HDMI, DisplayPort, SD kártyaolvasó, kombinált audio Jack, Ethernet.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.