Hirdetés

Ettől a routertől biztos, hogy dobsz pár hátast



|

Űrhajónak és robotpóknak is lehetne nézni az ASUS RT-AC5300 routerét.

Hirdetés

A routerek világában mostanában a Google OnHub okozott izgalmakat, többek között a trendi és újító kinézetével. Hogyan lehet erre válaszolni? Talán úgy, ahogyan az ASUS tette

Hirdetés

A gyártó úgy döntött, hogy az RT-AC5300-zal kiveri a biztosítékot, és olyan útválasztót mutat, ami még nincs a piacon. Talán a D-Link Ultra közel áll hozzá, de ez még annak a kinézetét, izgalmát is tudta fokozni. 

A nyolc külső antenna kétsávos, és ultra széles mértékben tudja lefedni a környező területeket. Ráadásul le is lehet venni őket, ha mondjuk nem akarjuk az egész utcát ellátni vezeték nélküli internettel. 

Az ASUS azt ígéri, hogy a 2,4 GHz-es sávon 1 Gbps-os kapcsolatokra számíthatunk, míg a két 5 GHz-es sávon 2,167 Gbps-ot kapunk. Ez így 5,3 Gbps, ami miatt az AC5300-as kódnév. 

Bár sebességben nem döntött rekordot a gyártó, kinézetben annyira, hogy megéri várni erre a szörnyetegre - még az idén megjelenik. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.