Hirdetés

Felgyorsultak a Lenovo gamer PC-i



|

Az IdeaPad Y700 trendi külsőt és JBL hangszórókat kapott.

Hirdetés

A Lenovo ugyan nem az első márka, ami az eszünkbe jutna, ha gamer laptopot vagy PC-t keresünk, de a gyártó most nagyon rákapcsolt

Hirdetés

Az IdePad Y700 például egyaránt kérhető az Intel Skylake vagy az AMD Carrizo-alapú A10-es processzoraival, 15 és 17 hüvelykes méretben. Nagyon tetszetős modell, ráadásul vörös JBL hangszórókat kapott. 

Természetesen kérhető bele 4K-s érintőképernyő, Intel RealSense kamera, 16 GB RAM, GeForce GTX 960M vagy Radeon R9-es vezérlő is. Szükség esetén 1 TB-os HDD és 512 GB-os SSD is. Ezek a laptopok 799 dollártól indulnak. 

Asztali fronton az IdeaCentre Y700 és Y900 hivatott elkápráztatni a játékosokat, piros LED-ekkel és erős belsővel. 

Skylake-alapú Core i7-es processzor, a legerősebb NVIDIA videokártyák és négy adattároló - a határ a csillagos ég. Az Y700 999 dollártól indul, és maximum egy GTX 970 fér bele, 32 GB RAM-mal. Az Y900 1599 dollártól kezd, maximum két GTX 980-nal és 64 GB RAM-mal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.