Hirdetés

Írj papírra, és megjelenik egy táblagépen



|

A Wacom Bamboo Spark egyből digitalizálja, amit papírra írtunk.

Hirdetés

Sokan és sokat firkálunk papírra, de sajnos általában aztán digitális formában van szükségünk a jegyzeteinkre. Fotózzuk le? Kár volt leírni? 

Hirdetés

A megoldást a Wacom Bamboo Spark nyújtja, amely az IFA 2015 egyik érdekessége volt. 

A stylus gyakorlatilag olyan, mint egy valódi toll, és tökéletesen normális módon lehet vele papírra írni. Azonban amint ezt megtettük, az eszköz egyből rögzíti és digitalizálja amit csinálunk, az pedig a közelben lévő okostelefonon vagy táblagépen egyből megjelenik. 

A trükk abban a padban rejlik, ami a normál lapok alatt van - feltéve, hogy ezekből csak 7 milliméter vastagság van rajta. 100 oldallal boldogul, Androidon és iOS-es egyaránt, Wacom-felhővel támogatva. 

A tinta 3 hónapig elég, 3 utántöltő 10 dollár. Az eszköz 160 dollár, és októbertől kapható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.