Hirdetés

Nagyon sokáig bírja az LG következő táblagépe



|

Az IFA kiállításon mutatkozik be az LG G Pad II 10,1 hüvelykes kiadása.

Hirdetés

Az LG G Pad II 8 hüvelykes verziója már bemutatkozott Dél-Koreában, most viszont a gyártó egy 10,1 hüvelykes kiadásról is lerántotta a leplet. A specifikációk már ismertek, a hivatalos bemutatóra a berlini IFA kiállításig kell várni. 

Hirdetés

A 10,1 hüvelykes tablet 1200 x 1920-as kijelzőt ígér, 224 pontos képsűrűséggel. Belül egy Snapdragon 800-as SoC kap helyet, 2,26 GHz-es órajellel és Adreno 330-as GPU-val. 

A táblagép egyik nagy különlegessége a 7400 mAh-s akkumulátor lesz, ami a kategóriában a legnagyobb. Emellett extra az olvasási mód, amely során a kék fényt iktatja ki a panel, és kevésbé rontja a szemeinket. 

A multitask megoldott a Dual Windows funkcióval, illetve extra még az előretelepített Microsoft Office és a 100 GB OneDrive-tárhely. 

A pontos megjelenési dátumot és az árakat az IFA kiállításon hozza nyilvánosságra az LG. A megjelenésre Európában is lehet számítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.