Hirdetés

Nincs hiány az izmos Acer laptopokból



|

Az Aspire V, Aspire V Nitro, Aspire R 13 és Chromebook R 11 egyaránt frissültek.

Hirdetés

Az Acer az idei IFA kiállításon rengeteg újdonságot mutatott be, okostelefonok és gamer laptopok mellett játékos táblagépet és laptopot is, például. Természetesen az új gépeknél központi elemet játszottak a Skylake processzorok, amint azt a szintén friss Aspire V és R, valamint Chromebook R gépek is mutatják. 

Hirdetés

Az Aspire V Nitro 15 és 17 például két eltérő méretben, de úgy konfigurálható, hogy akár Core i7-es processzor és 32 GB DDR4-es memória is lehet bennük. Mindehhez 2 TB-os HDD-kapacitás jár vagy egy 512 GB-os SSD. A kijelző 1366 x 768-as, full HD-s vagy 4K-s egyaránt lehet. A 802.11ac-s Wi-Fi és a MU-MIMO mindegyiknél támogatott. 

Vannak ezekből a gépekből Black Edition verziók is, amelyeknek a különlegessége a diszkrét grafikus vezérlésben rejlik. Az alap GTX 945M (2 GB) és GTX 950M (4 GB) helyett ezekben már GTX 960M található, 2 vagy 4 GB memóriával. Szintén a Black Edition extrája a PCI-Express-alapú SSD, ami szuper gyorsaságot ígér; valamint a zsanéroknál lévő piros LED, a DustDefender funkció és az opcionális RealSense kamera. Az indulóárak: 899 és 999 dollár. 

A kisebb, 13 hüvelykes kategóriát képviselő Aspire V 13 eközben 1366 x 768-as vagy érintős modell esetén full HD-s képet kínál, maximum Core i7-es processzorral, 16 GB RAM-mal, egy 1 TB-os HDD-vel vagy egy 256 GB-os SSD-vel - immáron fehérben. Ez a modell 699 dollártól indul fölfelé. 

Szintén újdonság az Aspire R13, amely nem csak Skylake-alapú Core i5-ös és Core i7-es processzorokkal lett felszerelve, hanem egyedi, Ezel Aero zsanérokkal is. Ezeknek hála 6 eltérő módban használható a hibrid laptop, természetesen tabletként is. 

A gyártó strapabíró és lötyögésmentes működést ígér az új, speciális zsanéroktól. A Windows 10 az érintőpad 3- és 4-ujjas műveleteit is felismeri, a kijelző pedig a gesztusvezérlést is támogatja. Szükség esetén két SSD is kérhető bele, RAID 0 konfigurációban. Kívül egyetlen USB-C port van, de az legalább figyelemreméltó módon Thunderbolt 3-as. Az indulóára 899 dollár. 

A Chromebook R11 eközben 299 dollártól lesz vihető, szintén 360 fokban működő zsanérokkal, de "csak" 4 funkciómüddal. A 11,6 hüvelykes gép 1366 x 768-as panelt kínál, HD-s webkamerával és érintőfunkcióval. Belül két Celeron CPU-ból lehet választani, maximum 4 GB memóriával és 16 vagy 32 GB tárhellyel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.