Hirdetés

Skylake-re kapcsol a Dell hibrid laptopja



|

Skylake-re frissít az Inspiron 13 7000 átalakítható laptop.

Hirdetés

Az Intel minden bizonnyal szeptemberben dobja piacra az első Skylake processzorokat, amelyek hibrid laptopokat céloznak. A gyártók emiatt rengeteg effajta termékkel készülnek már a berlini IFA kiállításra is. 

Hirdetés

A közelgő termékekről sokat tudni már most is, hála a szivárgásoknak. A Lenovo és a HP után most a Dellnek is lesz Skylake CPU-s hibrid laptopja. 

A Dell Inspiron 13 7000 notebook zsanérjai 360 fokban működnek, így könnyedén táblagéppé alakítható át az eszköz.

A I7359-5984SLV modellszámú verzióban már Intel Core i7-6500U CPU kap helyet, és persze Windows 10 operációs rendszer. 

Ha igazak a pletykák, akkor 8 GB RAM, egy 500 GB-os HDD, full HD-s kijelző, 802.11ac-s Wi-Fi, Bluetooth 4.0, háttérvilágított billentyűzet, két USB 3.0-ás és két USB 2.0-ás port, HDMI és kártyaolvasó is lesz a passzív stylusszal felszerelt, 899 dolláros gépben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.