Hirdetés

Vezeték nélkül, 360 fokban zenél a Samsung



|

Az IFA kiállításra is magával viszi az új hangszóróit a Samsung.

Hirdetés

Az IFA kiállításon sok érdekesség lesz, és persze a Samsung sem lóg majd ki a sorból. Többek között három új, vezeték nélküli hangszórót is magával visz a gyártó, amelyek az Audio 360 szériát erősítik. 

Hirdetés

Az R5, R3 és R1 modellek mindegyik egyszerű kezelését és 360 fokos hangzást biztosít. 

Az új kezelőfelületnek hála a hangszórók tetejét érintéssel, koppintással vagy simítással lehet irányítani, legyen szó hangerőről, lejátszásról vagy szünetről. 

Természetesen a hangszórók androidos és iOS-es okostelefonokhoz is tudnak csatlakozni a Multiroom app segítségével. A zenék keresése és kiválasztása mellett lejátszási listák létrehozására is van benne lehetőség. A Multiroom ráadásul a gyártó okosóráin is futtatható. 

Az új modellek az év végén kerülnek a boltokba, az áraik 199 és 399 dollár között mozognak majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.