Hirdetés

A középkategória krémje a Moto X4



|

A dupla kamerás androidos okostelefon egyszerre 4 eszközhöz is tud csatlakozni Bluetooth-on.

Hirdetés

Az eredeti Moto X-et sokan annak az okostelefonnak tartják, amely ismét beindította a Motorolát. A 2013-as modell közel gyári Androidot kapott, akkoriban innovatív funkciókkal (például kikapcsolt kijelző mellett is mutatta az értesítéseket). 

Hirdetés

Az eredeti Moto X persze elég szerény tudással bírt, és bár a későbbi modellek kevésbé maradtak le hardverben, az új Moto X-re már régóta várunk. A Motorola (Lenovo) most végre bemutatta. 

A Moto X4 Berlinben debütált, és természetesen ez is a középkategóriában indul. Az elmúlt évek során azonban a középkategória rengeteget fejlődött. 

Az újdonság dupla hátlapi kamerát kapott, 12 és 8 megapixeles szenzorokkal. Az előlapi kamera 16 megapixeles. A dupla hátlapi kamera többek között olyan trükköket tud, amelyeknek hála a mélységgel tudunk játszani. Optikai képstabilizáció azonban sajnos nincs. 

A motorháztető alatt egy Qualcomm Snapdragon 630-as, nyolcmagos lapka található, 3 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel. A kijelző maga 5,2 hüvelykes, 1920 x 1080-as felbontású AMOLED. Az IP68-as minősítést szerzett Moto X4 vízálló, az akkuja 3000 mAh-s. 

A középkategóriából kiemeli továbbá a készüléket az, hogy egyszerre egyenesen 4 audioeszközhöz tud csatlakozni Bluetooth-on keresztül. Ez az első eszköz, ami a Tempow új technológiáját támogatja. Van továbbá Amazon Alexa-támogatás, háromujjas képernyőmentés, a Moto Key pedig a jelszóvédett weboldalakhoz enged hozzáférést. 

A Moto X4 Európában szeptemberben lesz kapható, 399 eurós vételáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.