Hirdetés

A ROG nem bujkál! Videón a bizonyíték!



|

Az IFA kiállításon a hétköznapi felhasználót szólítják meg, vannak mosógépek és porszívók is, de a ROG-ot elnyomni így sem lehet. Benéztünk a ROG-barlangba és nagyon tetszett, amit ott láttunk! Nézd meg te is videónkon!

Hirdetés

A Republic Of Gamers az Asus gamer márkája - bár ezt ma már mindenki kívülről fújja, aki mostanában rápillantott a PC-piacra. ROG név alatt csupa menő hardver jelenik meg rengeteg egyedi extrával és dögös dizájnnal, és ha már így hozzászoktunk, az Asusnak tartania is kell a szintet. Éppen ezért az IFA kiállításról sem hiányozhatott a ROG különterem, ahol a gamereknek szánt gépek és perifériák kaptak helyet.

Hirdetés

 

Vékony és vastag - mindenkinek van gép

A Max-Q Nvidia dizájnba passzoló Zephyrus volt ezúttal is a fókuszban, amin nem is csodálkozunk - még mindig nagyon szuper gép és ahogy egyre többször futunk vele össze, egyre inkább megkedveljük a jobb oldali sarokba lehúzott touchpadot. A videón most egy kis érdekességet is láthattok: az egyik Zephyrus ugyanis plexi borítású volt, így látható, mennyi hőcső és milyen ventilátor kell ahhoz, hogy egy teljes értékű Core i7 CPU-t és egy GeForce GTX 1080 GPU-t hidegen tartsanak.

Akinek azonban nem okoz gondot a nagyobb, nehezebb gép cipelése, az sem marad új vas nélkül: számára a Chimera az újdonság, ami egy igazi nehézsúlyú ragadozó. A 17,3 colos notebook agresszív külső dizájnja abszolút indokolt, ugyanis odabent a legerősebb Core i7 és GeForce GPU kombináció fogad, de ennél is fontosabb a kijelző. A 17,3 colos panel ugyanis 144 Hz-es frissítésre képes és természetesen G-Sync-kompatibilis. És azt a figyelmességet is megemlítenénk, hogy végre valahára az Xbox kontroller vevőegységét is integrálták, amit mi lassan minden gamer notebooknál kötelezővé tennénk (reméljük, hamarosan így is lesz).

 

Ilyen egy gamer-sarok

Ha pedig valaki most alakítaná ki otthonában a tökéletes gamer sarkát, mindenképpen nézze meg a videót, mert az Asus jó tippeket ad ehhez. A ROG-barlangban is volt egy ilyen, Master Chief sisakkal, világítós gamer PC-vel, szuperkényelmes székkel és 3 darab, ívelt monitorral. Extraként pedig mindezt egy gyönyörű hostesslány mutatja be.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.