Hirdetés

A Sony mobilok jövője: videón minden válasz



|

Egyesek már temették, a Sony mégsem adta fel a mobil üzletágat, ahol most a régi, sikeres recepteket készítik el új alapanyagokkal. videónkból azt is megtudhatjátok, mi lesz a cég következő nagy dobása.

Hirdetés

A berlini IFA kiváló alkalom arra, hogy a hamarosan kapható, új kütyük mellett a tervezőket, vezetőket is elcsípjük, és ha már sikerül, feltenni nekik néhány olyan kérdést, amelyekre nagy sajtótájékoztatón, prospektusokban soha nem kapunk választ.

Hirdetés

ellenfelek, jelen és jövőkép

Ez történt most is: a Sony óriási kiállítópavilonjában Hirotsugu Kitamoritól, a Sony Mobile Communications vezető menedzserétől kérdezhettünk meg néhány fontos és néhány, kicsit provokatívabb kérdést. Videónkból megtudhatjátok például, hogy kit tart méltó ellenfeleinek a Sony, miben tudnak többet az új Sony XZ1-es telefonok a konkurenseknél és hogy a Sony tervezői miként képzelik el a jövő mobilját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.