Hirdetés

Videó: vérbeli gamertől az olcsó csúcshibridig



|

Találtunk egy igazi, klasszikus gamer notebookot, óriási monitort, a Wi-Fi következő nagy mérföldkövét és egy hibridet, ami prémium, mégis olcsó. Mindent megmutatunk nektek.

Hirdetés

Még hogy fehérárúról szól az IFA kiállítás?! Az Asust ez kicsit sem hatotta meg és felvonultatta ROG-hadseregét is, sőt, pár újdonságot is mutatott, amik papírforma szerint elcsavarták a fejünket. Emellett persze ZenBookok is voltak szép számmal, de mi mégis egy VivoBooknak örültünk a legjobban, illetve egy olyan routerbe is belebotlottunk, ami minden eddiginél jobb Wi-Fi-t ígér otthonunkban - na és persze jól is néz ki.

 

Hirdetés

Chimera, a klasszikus

Az Nvidia Max-Q dizájna csodálatos, a vékony ROG Zephyrus notebook egyben erős is, de azért ha tényleg a maximális teljesítményre vágyunk, a klasszikus gamer notebook-recept a legbiztosabb még mindig. Ennek alapján készült a Chimera is, amely az új ROG gamer notebook. Ebben bivalyerős, teljes értékű Intel Core i7 processzor dübörög, mellett pedig egy teljes órajelen hajtott GeForce GTX 1080 - ez a páros még mindig a legütősebb a gamer notebookok világában. A gép minden porcikája prémium, de a kijelzőről mindenképpen meg kell emlékeznünk. Ez 17,3 colos és 144 Hz-es frissítésre képes. ha pedig már GeForce dübörög a motorháztető alatt, hát a G-Syncet is aktiválták. Még sokáig lehetne mesélni a Chimeráról, de nézzétek meg inkább a videón: ott eláruljuk, milyen meglepetést rejtett még el az Asus a Chimerában, aminek mi őszintén, nagyon-nagyon örültünk.

Ha pedig már a ROG-részlegen voltunk, egy monitort is kiszemeltünk ott magunknak, amit amúgy is nehéz lett volna nem észre venni. Az XG35VQ is megkapta a menő, asztallapra világított ROG-jelet, a menő, ROG-dizájn, valamint egy 21:9-es VA panelt, amely 100 Hz-es frissítésre képes, freeSyncet támogat és 3440×1440-es felbontású, ami egy Vega videokártyával párosítva ideális játék PC-kombináció.

 

VivoBook Flip 14

Az egyik kedvenc gépünk - pedig még igazán nem is teszteltük - a VivoBook Flip 14. A hibrid barátságosan vékony, de nem papírlap vékonyságú, viszont került bele Core i CPU, full HD érintőkijelző, a háza alumínium és akár 10+ órát is kibírja egy töltéssel. Ami nem került bele, az a ventilátor, így néma csendben teszi dolgát, extraként pedig kapunk ujjlenyomatolvasót, ami igazán hasznos. A legjobb hír mégis az ára, ami 399 Euróról indul - reméljük, hamarosan tesztlaborunkban is viszontláthatjuk az általunk csak ZenBook Flip Lightnak becézett gépet.

 

802.11ax és 35 colos monitor - ez a jövő!

Egy speciális routert és monitort is bemutatott az Asus a karácsonyi hajrá előtt. A router immáron nem csupán a MU-MIMO-t támogatja, 802.11ax szabványú, és kezeli a misztikus OFDMA technológiát, ami az erőforrás- és csatornakiosztás optimalizálására hivatott különösen sok kliens esetén. Emellett a router nagyon szép is, érdemes központi helyre rakni a lakásban és gyönyörködni benne.

A másik újdonság a ROG-os XG35VQ monitor, amely 21:9-es, VA paneles és 35 colos, vagyis óriási. De ez nem minden, miután ROG-családba sorolódik, a játékosoknak kedveznek az extrák, úgy mint a 100 Hz-es adaptív képfrissítés (FreeSync), a 300 cd/m2 fényerő, a szupermenő talpvilágítás és a 3440×1440-es felbontás, ami ideális játékra, munkára és kikapcsolódásra egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.