Hirdetés

Különleges gombbal újított a Logitech CRAFT billentyűzete



|

A CRAFT billentyűzet egy tekerőgombbal teszi praktikusabbá a munkát.

Hirdetés

Manapság már nem csak a billentyűzet és az egér gombjait nyomkodva használjuk az eszközeinket, azonban van élet az érintőképernyők és a simítások mellett is. 

Hirdetés

A Microsoft Surface Dial és a Dell Canvas például tekerőgombbal próbálta sokszínűbbé tenni a munkát, ami egyes alkalmazásokban különösen hasznos. Azonban mi van, ha nem akarunk egy vagyont fizetni ezekért? 

A választ a Logitech a CRAFT billentyűzet formájában kínálja, amely egy beépített, alumínium tekerőgombot tartogat. Ez számos Adobe és Microsoft alkalmazással kompatibilis, így képes például a Photoshopban a fényerő, a kontraszt vagy a telítettség állítására, esetleg a diák testre szabására az Excelben. 

A fordítások mellett az érintést és a lenyomást is meg tudja különböztetni, és működik még a Worddel, a PowerPointtal, az Illustrator CC-vel, a Premier Pro CC-vel (ez utóbbiakkal Macen is). 

A korona névre keresztelt tekerőgomb az általános beállítások testre szabását is segíti, így lépkedhetünk vele egy lejátszási listában vagy éppen a böngészőben megnyitott fülek között. A hangerőt vagy a fényerőt is tudja állítani, de lesz hozzá SDK is, hogy még több programot kiszolgáljon. A vezeték nélküli billentyűzet USB-C-n keresztül tölt, a háttérvilágított gombjait pedig környezeti fényérzékelő szenzor segíti. Októberben jelenik meg, 200 dolláros áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.