Hirdetés

Különleges hibrid PC-t mutatott az Acer



|

Passzív hűtésű hibrid táblagép az Acer Switch 7 Black Edition, amely NVIDIA grafikával érkezik.

Hirdetés

A klasszikus PC-k helyett egyre többen szavaznak a hibridekre, amelyek notebookként és táblagépként is megállják a helyüket, a Windows 10-nek hála azonban bármilyen környezetben használhatóak. Nem meglepő, hogy egyre több ügyes hibrid van a piacon. Ilyen az új Acer Switch 7 Black Edition is. 

Hirdetés

A 13,5 hüvelykes táblagép 2256 x 1504 felbontású IPS érintőkijelzővel rendelkezik, van beépített támasza, illetve lecsatolható, háttérvilágított billentyűzete és Wacom digitális tolla (nyomásérzékeny és akku nélküli). 

Ez ráadásul az első olyan passzív hűtésű táblagép, amely már dedikált grafikus vezérléssel rendelkezik. Belül egy Intel Core i7-8550U Kaby Lake-R processzor és egy NVIDIA GeForce MX150 grafikus vezérlő található. 

A szálcsiszolt alumínium ház optikai, üveg alá helyezett ujjlenyomat-olvasót is kínál, a hűtésről pedig az Acer LiquidLoop rendszere gondoskodik, ventilátorok nélkül. A passzív hűtés ellenére nem kell beérjük az Y szériás Core M chipekkel, az Acer Core U szériát ad. 

A Switch 7 Black Edition decemberben válik elérhetővé, 1699 dolláros indulóáron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.