Hirdetés

Lenyűgöző gamermonitort villantott az Acer



|

A 35 hüvelykes, hajlított Acer Predator X35 21:9-es képaránnyal, 200 Hz-es képfrissítéssel, HDR- és G-SYNC-támogatással érkezik.

Hirdetés

Az Acer az idei IFA kiállításon rengeteg újdonságot mutatott, és a gamereknek is sok friss termékkel kedveskedik. Az egyik érdekesség a Predator X35-ös monitor. 

Hirdetés

A játékosoknak szánt kijelző 35 hüvelykes átmérővel és 1800R-es hajlítással rendelkezik. A 21:9-es képarányú panel 3440 x 1440 felbontású, támogatja az NVIDIA G-SYNC, az Acer HDR Ultra és a kvantumpont technológiákat. A kontraszt és a dinamikus tartomány remek, a LED-es világítás pedig 512 függetlenül vezérelt zónára van osztva. 

A kijelző remekül kezeli a színeket, a DCI-P3 szabványt 90 százalékban fedi le. A 4 milliszekundumos válaszidő, a 200 Hz-es képfrissítés és a G-SYNC egyaránt gondoskodnak róla, hogy semmi ne zavarja meg a játékosokat. 

A monitor nyolc előre beállított kijelzőmódot tartogat a különböző játékokhoz és módokhoz, amelyek mind optimalizálják a vizuális hatásokat és beállításokat az adott környezethez. Persze egyedi profilt is fel tudunk venni. A szemeink védelméről az Acer BlueLightShield technológiája gondoskodik a VA panelen, amely 178 fokos betekintési szögeket kínál. 

A Predator X35 a jövő év elején jön, az ára egyelőre ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.