Hirdetés

Nokia és Lenovo: Az ébredő erő



|

Újra Nokia telefonnal játszottunk, sőt, nagyon elégedettek vagyunk vele, de ennél is jobb, hogy lehet már saját, prémium kategóriás birodalmi gépünk! Videón minden részlet!

Hirdetés

Nem a mennyiség, a minőség a fontos ezúttal, ugyanis csupán két cég termékeit mutatjuk be videónkban, ám ezek a készülékek nagyon fontos szereplői lesznek a karácsonyi szezonnak. A Nokia csúcskészüléke szép, erős és nagyon jó lett, a Lenovo pedig szuper menő hibriddel és egy igazán szerethető, közép-felsőkategóriás mobillal örvendeztetett meg minket.

 

Hirdetés

Nokia 8 - erre vártunk!

Az IFA kiállítástól sok-sok kilóméterre, de Berlinben rendezkedett be a hétre a Nokia, és egy hangulatos környezetben mutatta be a Nokia 8-as készüléket. Ezt szerencsére a kezünkbe is vehettük, sőt, fotóztunk is vele jó sokat, méghozzá a Dual Sight módban, emellett megnéztük, milyen gyorsan hozza be a www.pcworld.hu weboldalt (nagyon gyorsan), kicsit járkáltunk a menüjében és alaposan szemügyre vettük a külső borítását is. A telefon igazán prémium, vékony, masszív, a kijelző szép képet ad, a hálózatos részből semmi sem hiányzik, a telefon hangminősége pedig csodálatos.

 

Lenovo: Az erő két oldala + X4 a kézben

Abszolút a Star Wars uralta a Lenovo bemutatóját idén. A Yoga 920-as új gép nem csak emiatt lett első pillantásra szerelem számunkra, bár tény, hogy ilyen szép lázadó/birodalmi gépe még senkinek nem volt ezelőtt. A Yoga 920 felsőkategóriás, mindössze 1,37 kg-os hibrid, benne minden földi jóval, erős CPU-val, nagy M.2-es SSD-vel és egy 13,9 colos, 4K-s kijelzővel. A CPU természetesen már 8. generációs, így natívan négymagos, de a többi komponens miatt sem kell aggódnunk: kapunk rengeteg DDR4 RAM-ot, nagy SSD-t, minden hálózati vezérlőt és jó sok portot is. Legyen szó akár az erő sötét oldaláról, akár a lázadókról, a szuper zsanér és a JBL hangzás alapértelmezett.

A közép-felsőkategóriás X4-et is könnyű megkedvelni. Az új Moto telefon Snapdragon 630-as SoC-re épül, az 5,2 colos kijelző FHD-felbontású és Gorilla Glass védi, a 3 GB RAM mellé pedig 32 GB tárhely került. A dupla hátlapi kamerás mobil előlapi kamerája is izgalmas: ez 16 MPixeles, sőt, még egy villanót is kapott! Emellé Type-C csatlakozót, Bluetooth 5.0-t, ujjlenyomatolvasót és gyorstöltést is kapunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.