Hirdetés

Rárepült a sportkedvelőkre a Garmin



|

Elegáns és sportos okosórát, valamint fitneszes karkötőt is villantott a Garmin.

Hirdetés

Bár a viselhető karkötőkről elsőre a Fitbit neve ugrik be a legtöbb embernek, a Garmin is népszerű márka a felhasználók körében. A gyártó három új viselhető eszközt is villantott Berlinben, az IFA kiállításon. 

Hirdetés

A Vivomove HR például egy stílusos és elegáns óra, egészen pontosan egy érintőképernyővel rendelkező hibrid okosóra. A digitális kijelzőt ugyanis fizikai mutatók egészítik ki. A 200 dollártól induló óra képes mutatni az üzeneteket és a különféle statisztikákat, és az effajta információk csak a csukló fordításakor jelennek meg, tehát az idő többségében normál karóra a Vivomove HR, amely 5 napos vagy 2 hetes üzemidővel rendelkezik ennek megfelelően. Plusz dolog, hogy vízálló, méri a pulzust és a VO2-szintet. A Premium verzió ára 300 dollár. 

A Vivoactive 3 eközben egy teljes értékű okosóra, mobilfizetési opcióval, aminek a neve Garmin Pay. A 300 dollárról induló modell követi az aktivitásunkat, vízálló, 7 napos üzemideje van, aktív GPS-szel pedig 13 órát bír. A külső appokat is támogatja, amelyek a Garmin Connect IQ boltból tölthetőek le. 

A Vivosport eközben kifejezetten fitneszes karkötő, 72 x 144-es, napfényben is olvasható kijelzővel, 7 napos üzemidővel (8 óra aktív GPS-szel), vízálló kialakítással és 200 dolláros árcédulával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.