Hirdetés

Razer: gamer kézbe gamer kütyüt



|

Az egyik meghatározó gamer periféria-gyártó nem hagyja, hogy holmi névtelen cégek beérjék vagy megszorongassák: új gamer egér, notebook rágcsáló és egy kontroller, amit át tudunk alakítani. A videóban mindhármat kipróbáltuk!

Hirdetés

Nem csak mosógép, hűtő és tévé volt a berlini IFA kiállításon, a gamerek is kaptak jó néhány izgalmas újdonságot. Az egyik legismertebb gamer perifériákat gyártó cég a Razer, aki őszre ismét újabb eszközökkel készült. A PC-sek két egeret kapnak ezúttal, amelyek közül a Basilisk nagyon megtetszett nekünk, már egy rövid próba után is. A konzolosok egy új, forradalmi kontrollernek örülhetnek, ami tényleg érdekes újdonságokat vezet be.

Hirdetés
 

Razer Basilisk: mesterlövészek álma

A Basilisk egy klasszikus, zsinóros gamer egér szuper érzékelővel és erős feldolgozó chippel. A 16 ezer cpi-re képes modell egyáltalában nem hasonlít az ikonikus DeathAdderre, ennek ellenére nagyon kényelmes és minden szükséges gombot megkapunk. Ezeken felül egy extra, céllövészeknek szánt gomb is került baloldalra, amelynek a gombsapkáját cserélgethetjük is, hogy teljes legyen a kényelem. Emellett a Chroma RGB világítás is megvan, fedélzeti és felhőtárhelyes beállításmentést használhatunk, a görgő akadásának erősségét pedig egy alsó szabályzóval állíthatjuk be fokozatmentesen. A Basilisk egeret ráadásul egészen agresszív áron vezeti be a cég, reméljük, hazánkban 20 ezer forint alatt a miénk lehet már.

 

Kontrollerek kontrollere: Wolverine Ultimate

Az Xbox One tulajok valami egészen újnak lehetnek tanúi idén ősszel. A Razer Wolverine Ultimate egy olyan kontroller, amely nagyban hasonlít a gyári vezérlőre egészen addig, amíg szét nem szedjük. Ugyanis a D-pad és az analóg joystickek is cserélhetők egyszerűen, mágneses elven, hogy maximális kényelmet érhessünk el. A prémium anyagokból készült kontroller emellett a Chroma világítást is megkapta, amelyhez Xbox One applikáció is tartozik és a fejlesztői környezetet is megnyitotta a Razer, hogy a játékfejlesztők tetszőleges, a játékokhoz passzoló világítást programozhassanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.