Hirdetés

Bittanóra - Egy jó selfie osztályfőnöki órát ér!



|

Mutasd meg osztályodat, és megnyerhetitek a PC World és a GameStar közös osztályfőnöki óráját.

Hirdetés

Úgy érzed, többet tudsz a világhálóról, mint a tanáraid? Hogy a játékokról és azok hatásáról nincs kivel beszélgetned? S hogy a közösségi oldalakat lehetne tudatosabban használni? Ha igen-igen-igen a válaszod, akkor te vagy az emberünk, és egyúttal játékra hívunk az osztálytársaiddal együtt. Készítsetek egy csoportképet, egy úgynevezett oscar selfiet, és ha ti lesztek a szerencsések, akkor a PC World és a GameStar csapata ellátogat majd az iskolátokba, hogy egy 45 perces osztályfőnöki órán megmutathassuk a legújabb oktatási lehetőségeket, a világháló és a számítógépes játékok veszélyeit, illetve bármilyen téged érintő informatikai kérdésre választ adhassunk.

Hirdetés

Mit kell tenned?

Egy selfiet kérünk, ami készülhet akár az iskolátokban, valamelyik tanteremben, vagy a kedvenc helyeteken, a lényeg, hogy a PC World és a GameStar veletek legyen valamilyen formában, és legyen kreatív, ötletes, különleges. Ha elkészült a fotó, akkor küldjétek el nekünk az osztalyfonok@pcworld.hu postafiókunkba, illetve ugyanebben levélben írjátok meg az iskolátok, és osztályfőnökötök elérhetőségét, valamint azt is, hogy miért szeretnétek, hogy hozzátok látogassanak el felkészült kollégáink.

Majdnem ilyen egy tökéletes osztály selfie, csak a GameStar és PC World hiányzik a képről

A pályázatokat október elsejéig várjuk, amelyet követően megnevezzük majd az a három legötletesebb képet készítő gimnáziumi és szakközépiskolai osztályt, akiknél a leginkább jól jön a különleges továbbképzésünk. A csoport selfieket tehát szeptember 10-től várjuk az osztalyfonok@pcworld.hu postafiókunkba, a nyerteseket e-mailben értesítjük majd, illetve a szerencsések nevét a pcworld.hu/iskolakezdes oldalon is feltüntetjük.

Partnereink

 
 

A nyereményjáték feltételei

A nyereményjátékban csak középiskolai osztályok tagjai vehetnek részt, olyan természetes személyek, akik magyarországi tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkeznek. A játékosok a nyereményjátékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy a speciális osztályfőnöki óráról videofelvétel készüljön.

A játék időtartama: 2014. szeptember 10. – 2014. október 1. Az osztályfőnöki órák - az osztályfőnökkel egyeztetve - 2014. október hónapjában kerülnek megrendezésre. A nyeremény nem átruházható. A játékszervező nem vállal felelősséget a pályázatok hiányosságaiért (a kiírás feltételeinek való hiányos megfelelés). Amennyiben a nyertes osztályfőnöke nem engedélyezi a speciális óra megtartását, a szervező fenntartja a jogot az újabb sorsolásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.