Hirdetés

Jön az első SDXC kártya, de van jövője?



|

A PRETEC bemutatta az első SDXC memóriakártyát, ám a modell igen keveset használ ki a formátum adta lehetőségekből.

Hirdetés

 

pretec-sdxc-32gb_1.jpg

Januárban számoltunk be Önöknek az új SDXC memóriakártyákról, amelyek az SD kártyákat nagyban továbbfejlesztve kínálhatnak fejlett utódott a formátum számára. 

 

A világ első ilyen típusú tárolóját a PRETEC dobja majd piacra, tőlük érkezett az első bejelentés; ami azonban kissé lelombozó. Bár az SDXC formátum 2 terabájt tárhelyet és 300 MB/másodperces adatátvitelt képes biztosítani, a PRETEC kártyája csupán 32 gigabájtos, és 50 megabájtot képes mozgatni másodpercenként.

 

Sajnálatos módon a gyártó sem a boltokba kerülés időpontjáról, sem a kártya áráról nem adott hírt. Azt csupán remélhetjük egyelőre, hogy mikorra kaphatóak lesznek az SDXC kártyák, addigra lesznek olyan készülékek is, amelyek támogatják őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.