Hirdetés

Jövőre jön a Sony XEL-1 OLED-TV



|

Túl későn érkezik meg Európába a mindössze 11 hüvelykes OLED-TV.

Hirdetés

 

A Nihon Keizai Shimbun értesülései szerint a Sony 2009-ben Európában is piacra dobja a XEL-1 névre keresztelt OLED-TV-jét.

 

A készülék Japánban 2007 decemberében került forgalomba, és akkor világszenzációnak számított. A világ többi részén azóta sem kapni, csupán Amerikában bukkant fel néhány darab.

 

A Sony most elérkezettnek látta az időt, hogy a mindössze 11 hüvelykes világelsőt Európában is a piacra dobja. Azonban ha őszinték akarunk lenni, be kell vallanunk, hogy OLED-technológia ide vagy oda, a körülbelül 400 000 forint árú XEL-1 a maga 11 hüvelykes méretével túl későn kerül forgalomba.

 

Főleg annak fényében, hogy körülbelül féltucat gyártó kezdi meg 2009 elején a 30, illetve 40 hüvelykes OLED-panelek tömegtermelését - köztük pedig a Sony is.

 

sony-drive-xel-1_001.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.