Hirdetés

1 millió iTunes letöltés



|

Hirdetés

A Mac-es verziótól szinte semmiben nem különböző szoftver lehetővé teszi a Windows-t használóknak, hogy dalokat vásárolhassanak az Apple iTunes Music Sotre-jából.

Hétfőn az Apple bejelentette, hogy a szoftver megjelentetése óta eltelt három nap alatt több mint 1 millióan voltak kiváncsiak és töltötték le az iTunes Windows-os változatát. Valamint, hogy több mint 1 millió dalt vásároltak meg ugyanezen idő alatt. Összehasonlításként talán annyit, hogy április végén amikor az Apple kizárólag a Mac felhasználók számára elindította az iTunes Music Store-t, egy hétbe tellett, mire elérték az egymillió eladott dalt.

A múlt heti bejelentés nem csak a szoftver megjelenése miatt volt érdekes, hanem azzal egy időben indult útjára a második generációs iTunes Music Store is. A Mac-es vagy Windows-os felhasználók az öt nagy amerikai lemezforgalmazó cég mellett hozzáférhetnek további 200 független kiadó alkotásaihoz is. Egy-egy dal ára mindössze 99 cent, a legtöbb komplett albumé 9.99 dollár. Az adatbázis 200 000 dallal indult útjára, de a múlt héten az Apple azt is bejelentette, hogy a hónap végére a dalok száma eléri a 400 000-et.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.