Hirdetés

1 milliós fejlesztői verseny a Telenor Mobil Weekenden



|

Fejlesztőket, szakmabelieket, mobil- és játékrajongókat is várnak a november utolsó hétvégéjén megrendezésre kerülő Telenor Mobil Weekendre. A rendezvényen a szakmai előadások és a workshopok mellett három napos alkalmazásfejlesztői versenyt tartanak, a látogatók pedig találkozhatnak a legfrissebb mobilos újdonságokkal.

Hirdetés

A november 25. és 27. között a VAM Design Centerben megrendezendő eseménysorozat pénteken a Microsoft és a Nokia egész napos ingyenes Mango konferenciájával indul.  November 25-én 18:00 órakor, III. Klausz Ferenc, a főtámogató Telenor vállalatfejlesztési vezérigazgató-helyettese nyitja meg a mobilexpot, ezután pedig 55 versenyző vág bele a 3 napos, 1 millió forintos összdíjazású alkalmazásfejlesztői versenybe.

 

 



A Telenor Mobil Weekenden miniexpot is tartanak, amelyen a legfrissebb mobilos újdonságokkal találkozhatnak a látogatók. Kipróbálhatják a magyar mobilos alkalmazásokat és játékokat is Androidon, iPhone-on, vagy Windows Mobile-on. A Telenor kínálatában szereplő készülékek pedig megvásárolhatók a külön erre az alkalomra a VAM Design Centerbe költöző értékesítési ponton.

Az érdeklődők mindhárom napon szakmai előadásokat hallgathatnak, és workshopokon vehetnek részt. Így például a Telenor előadóitól meg,tudhatják milyen innovációk várhatók a mobilkommunikáció világában, megismerkedhetnek a vállalat saját fejlesztésű androidos alkalmazásaival, valamint betekintést nyerhetnek az okostelefonok világába. Az eseménysorozat helyt ad a mobilszolgáltató vállalkozónők számára szervezett okostelefon tréningjének is. A vendégek emellett szombaton részt vehetnek a Véleményvezérek Startup workshop és networking eseményen.

A háromnapos fejlesztői versenyen készült applikációkat szakmai zsűri értékeli. A Takács Zoltán, a Telenor termék- és innovációs igazgatója, Bodó Zsolt, a Sprint Consulting ügyvezetője, Bátorfi Zsolt, a Microsoft Magyarország technológiai szakértője, Bruckner Zoltán Primus Capital befektetési igazgatója és Zsembery Levente a Biggeorge's-NV Equity ügyvezetője által kiválasztott pályamunkákat november 28-án, hétfőn az ünnepélyes díjátadó előtt mutatják be.

 

 

 



A rendezvényre azoknak is érdemes ellátogatni, akik nem csak fejlesztőként vagy versenyzőként kíváncsiak a mobiltechnológia legfrissebb újdonságaira. Az esemény színes programválasztékot kínál a nagyközönség és a szakmai érdeklődők számára is.

A játékosok sem maradnak tétlenül, ha ellátogatnak a Telenor Mobil Weekendre, hiszen nekik rendezi szombaton és vasárnap a Gamer Weekend nevű minirendezvényt. Itt kipróbálhatják az idei év legnagyobb játékait, legyen szó akár az új Need for Speed-ről vagy Call of Dutyról. Mindemellett részt vehetnek egy teljesen egyedi versenyben is, ahol minden résztvevőnek esélye van megnyerni a Sony által felajánlott 500.000 forint értékű gamer notebookot! A november 26-27-én az esemény helyszínén, az előzetesen megváltott jegyek 50%-ban levásárolhatóak a Meex Games standjánál.

Kedvezményes hétvégi bérletet a Bónusz Brigád oldalán vásárolhatnak az érdeklődők.

További infó a Telenor Mobil Weekendről a linkre kattintva érhető el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.