Hirdetés

10-ből 1 ember egyetlen e-mailt sem töröl



|

Legalábbis az Egyesült Királyságban ez az arányszám jellemző a felhasználókra.

Hirdetés

A Telegraph egyik cikke szerint az Egyesült Királyságban rengeteg zsúfolásig telt postafiók van, ugyanis egy felmérés adatai alapján kiderült, hogy a briteknél 10-ből 1 ember soha nem törli egyetlen e-mailjét sem. Ettől jóval többen, a megkérdezettek 38 százaléka tekint a leveleire digitális életútként a párbeszédek, fotók és egyebek miatt - természetesen ők is megtartják e-mailjeik döntő többségét, derült ki a Microsoft által végzett tanulmányból.

 

A legnagyobb levelezők - például a Hotmail vagy a Gmail - tárhelye az évek során sokat nőtt, így a bejövő levelek mappája könnyedén egy hatalmas, rendszerezetlen felhő-alapú tárhellyé válhat. A Microsoft előrejelzései szerint egy átlagos felhasználó idén 14 600 darab levelet kap, amelyek 80 százaléka nem valódi e-mail, hanem valamilyen hírlevél vagy hirdetés egy-egy feliratkozott forrástól.

 

A Telegraphnak nyilatkozó Jenni Trent Hughes pszichológus az alábbit tette hozzá a Microsoft statisztikáihoz:

"Amíg néhány felhasználóra jellemzőek ezek a szokások, legyen annak az oka, hogy érzelmességi alapon tartják meg a leveleiket vagy csak praktikus módon emlékként, addig elmondható, hogy mindannyiunk valamilyen úton rendszerezi a digitális életét. Aki szeretne az online életén javítani, annak először a mindennapi szokásait kell átgondolnia, hogy megértse, milyen változtatásokra van szüksége." - az pedig valóban igaz, hogy vannak, akik egyszerűen azért tartanak hatalmas bejövő mappát, mert lusták rendszerezni annak tartalmát.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.