Hirdetés

120 Hz-es LCD-monitor a Mitsubishitől



|

A tévétuneres, LED-es megvilágítású kijelző 3D-képes IPS-panellel rendelkezik.

Hirdetés

A Mitsubishi Japánban mutatta be legújabb szélesvásznú monitorát, amelybe egy tévétuner is jutott. Az MDT231WG 23 hüvelykes képátlóval rendelkezik, amely mögött egy 3D-képes, 120 Hz-es, LED-es megvilágítású IPS-panel bújik meg.

 

A képet a GIGA Clear II képjavító engine teszi még szebbé, hangzás oldalon pedig egy beépített hangrendszert találunk a monitorban, két darab 3 wattos hangszóróval és egy 5 wattos mélynyomóval. A kijelző 5,5 milliszekundumos válaszidővel bír.

 

A megjelenítő kontrasztaránya 5000:1, fényereje 350 cd/m2. Csatlakozók területén bőven van választék: a két HDMI mellé D-Sub, DVI, S-Video és optikai portok is kerültek. Az MDT231WG már előrendelhető, ára megközelítőleg 1400 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.