Hirdetés

120 megabites internet-szolgáltatást indított a UPC



|

A UPC július 1-jétől elindította ultragyors, Fiber Power nevű kábelnetes szolgáltatását.

Hirdetés

A UPC az első hazai társaság, amely akár másodpercenként 120 megabites, ultragyors adatátviteli sebességet biztosító szolgáltatást kínál lakossági felhasználóknak. A UPC legutóbbi, áprilisi internetes sebességnövelése már része volt azoknak a fejlesztéseknek, amelyek megalapozták az újgenerációs internet-szolgáltatások bevezetését.

A kábeles-üvegszálas hálózatának több milliárd forintos továbbfejlesztése révén a UPC új mércét szabhat a hazai internet-piacon. A UPC Fiber Power 60 és 120 megabites szolgáltatások nem csupán az ADSL határait haladják meg lényegesen, de a legújabb üvegszálas hálózatokon nyújtott szolgáltatások sebességét is túllépik.


image002.jpg


A UPC Fiber Power szolgáltatás másodpercenként maximálisan 60 illetve 120 megabites letöltési és 6 illetve 10 megabites feltöltési sebességet biztosít. Az ultragyors internet-szolgáltatások mostantól Budapesten, Debrecenben, Pécsett, Miskolcon, Nyíregyházán, Szolnokon, Veszprémben, Székesfehérváron, Nagykanizsán és a környező településeken elérhetőek, kezdetben elsősorban a UPC meglévő, hűséges ügyfelei vehetik igénybe kedvezményesen.

További hálózatfejlesztéseknek köszönhetően a UPC Fiber Power az év végéig csaknem minden internet-szolgáltatási területen, minden háztartás számára, összesen több mint egymillió otthonban lesz elérhető.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.