Hirdetés

140 millió aktív felhasználó a Twitteren



|

A hatodik születésnap után újabb rekorddal dicsekedhet a vállalat.

Hirdetés

A Twitter két napja lett hat éves, azonban a vállalat közleménye szerint ismét ünneplésre van okuk: a közösségi oldal szolgáltatásait ugyanis már több mint 140 millió aktív felhasználó veszi igénybe.

 

Az oldalon a felhasználók egyetlen nap alatt 340 millió üzenetet küldenek, ami három napos bontásban már több mint 1 milliárd darab. A Twitter fél év alatt 40 százalékos növekedést könyvelhetett el az aktív felhasználói táborát tekintve, ugyanis a cég ügyvezetője, Dick Costolo tavaly szeptemberben még arról adott hírt, hogy körülbelül 100 millió aktív felhasználója van a Twitternek.

 

A népszerűségnövekedésben fontos szerepet játszanak az okostelefonok és a tabletek is, ugyanis az ilyen eszközökről minden hónapban 55 millió felhasználó jelentkezik be az oldalra. A Twitter.com egyetlen hónapban 400 millió látogatóval büszkélkedhet, ami szintén remek eredmény, ugyanis fél éve ez a szám még "csak" 250 millió volt.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.