Hirdetés

16 testőr védi Zuckerberget otthon



|

Az online fenyegetések miatt fokozni kellett Zuckerberg védelmét.

Hirdetés

Mark Zuckerberg reagált az őt ért online fenyegetésekre: mostantól 16 testőr vigyáz a biztonságára otthon. 

Hirdetés

A Facebook társalapítója beállt azoknak a sorába a Szilícium-völgyben, akik fokozott biztonságra törekednek azok után, hogy sok online fenyegetést kaptak. 

A testőrök váltott műszakokban vigyáznak rá - egy forrás szerint minden nagy tech cég ügyvezetője sok fenyegetést kap, és nagyon komolyan veszik ezeket. 

Állítólag sokszor a vezetők családtagjait is célba veszik. Ennek az oka abban keresendő, hogy manapság a megcsalásokhoz és a flörtölésekhez sokan használják a Facebookot, ami így a szakítások egyik "oka" lett. Emiatt pedig egyre több ember hibáztatja és utálja a közösségi oldalt, még ha az események nem is a Facebook miatt történnek. 

Zuckerberg magánvagyona 47,1 milliárd dollár, amivel a második leggazdagabb 40 év alatti amerikait több mint négyszeresen megelőzi. Nemrég több mint 30 millió dollárt költött a szomszéd telkekre azért, hogy nagyobb biztonságban legyen otthon. A megmaradt szomszédokat állítólag zavarják az intézkedések, és a testőrök illegálisan parkoló járművei. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.