Hirdetés

18 játékkal érkezik az XBOX 360



|

Hirdetés

microsoft.com/xbox/">XBOX 360. A megjelenés pillanatában 13 kiegészítő és 18 játék lesz elérhető 49,99 dolláros áron, mégpedig olyan nagy nevek, mint az Electronic Arts sportsorozatába tartozó Madden NFL 06 és NBA 06, vagy a PC-n nemrég bemutatkozott, második világháborús Call of Duty 2. További 12-15 játék lesz letölthető az XBOX Live szolgáltatáson keresztül.

Az új konzol november 22-ei amerikai premierje után december 2-án kerül piacra Európában, majd rá egy bő hétre, december 10-én Japánban, így még épp elcsípi az ünnepi bevásárló szezon legfontosabb heteit. A két nagy rivális, a Nintendo és a Sony csak jövő tavasszal rukkolnak elő saját játékkonzoljaik új változatával.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.