Hirdetés

2 GB-os email tárhely az America Online-nál



|

Hirdetés

A méretes, 2 GB-os email tárhely biztosításával is azon igyekszik, hogy felvegye a versenyt a konkurens szolgáltatókkal.

A cég sajtóközleményben adta hírül a szolgáltatás beindítását, amelyben kiemelik, hogy a felhasználók megfelelő spamellenes és vírusok elleni védelem mellett levelezhetnek, és egészen pontosan 2 GB-os tárhelyet vehetnek igénybe elektronikus leveleik tárolásához. Az AIM Mail névre keresztelt kezdeményezés előnye, hogy az AIM azonnali üzenetküldő szoftver használói - 5.9-es, vagy annál újabb verzió megléte esetén - böngésző, vagy email kliens nélkül is igénybe vehetik a levelező szolgáltatást, így leegyszerűsödik annak használata.

A jelek szerint az AOL döntő lépésre határozta el magát, és mielőbb szeretne komoly részesedést szerezni az email szolgáltatások piacán. A meglehetően nagy, 2 GB-os tárolókapacitás kétségkívül ezt a célt szolgálja, hiszen a korábbi tervekben még csak 100 MB-ról volt szó. Szükség is van a bővítésre, hiszen a Gmail már áprilisban megduplázta kapacitását és szintén 2 GB-ot kínál, míg a Yahoo egyelőre beéri 1 GB-os tárolóhellyel.

Ezzel szemben a hazai szolgáltatók meglehetősen nagy lemaradásban vannak a kinti nagyokhoz képest. Az annak idején úttörő szerepet magára vállaló Freemail még mindig csak 5 MB-os tárhelyet kínál (melyet értesüléseink szerint nemsokára 25 MB-ra, illetve fizetősen 1 GB-ra fognak növelni), és ennél nagyobb férőhelyhez kizárólag fizetős SMS útján juthatunk. A PrímPosta 6 MB-ot, a CsúcsPosta 10 MB-ot, míg a Mailbox és a VIPmail egyaránt 20 MB-ot, az SGMail pedig 100 MB-ot kínál, ellenben néhány szolgáltatónál komoly korlátozásokba ütközünk, ha nagyobb méretű fájlt szeretnénk továbbítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.