Hirdetés

20 megabites 3G



|

A T-Mobile 20 megabit/másodperces letöltést tesz lehetővé 3G-n keresztül.

Hirdetés

Az Egyesült Királyág lesz az első tesztalanya a T-Mobile új, 3G-s alapokra épülő szélessávú szolgáltatása elindításában. A Super 3G névre hallgató szolgáltatást 2010-ig tervezik bevezetni a szigetországban, amely az LTE (Long Term Evolution, azaz hosszú távú fejlődés) technológiával 20 megabit/másodperces gyakorlati letöltési sebességet tesz lehetővé, igaz, az elméleti sáv akár 100 megabit is lehet másodpercenként. Ugyanúgy része a már tesztüzemben lévő HSDPA átviteli protokol is, amely az ismert UMTS szabvány "tetején" működik.
Mindezen fejlesztéseknek a földi kábeles kapcsolatok (ADSL, csillagpontos kábel stb) kiváltása a célja a nem olyan távoli jövőben. Amennyiben a technológia megbízhatónak bizonyul, végképp nem lesz szükség külön hang-, és adatátvitel szolgáltatóra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.