Hirdetés

20 százalék fölött a Chrome piaci részesedése



|

A Google böngészője két év alatt, 3 százalék alól érte el a 20 százalék fölötti eredményt.

Hirdetés

A StatCounter legfrissebb elemzései szerint június a Google böngészőjének a hónapja volt. A Chrome túllépte a 20 százalékos piaci részesedést, ami mérföldkövet jelent. A májusi 19,36 százalékról 20,65 százalékra nőtt júniusban a Chrome népszerűsége a felhasználók körében.

 

2009. júniusában ez az arány még csak 2,8 százalék volt. A StatCounter véleménye szerint óriási eredmény a Google számára, hogy két év alatt 3 százalék alól 20 százalék fölé növelték a piaci részesedésüket. Azt is hozzátették, hogy bár a Google hatékonyan töltette le a böngészőjét a felhasználókkal, a Chrome valódi felhasználóinak számára a statisztikák adják a pontos adatot.

 

Amíg a Chrome folytatja a folyamatos növekedést, az Internet Explorer 43,58 százalékra esett vissza. A Firefox felhasználóinak a tábora szintén csökkent, 28,34 százalékra. Az Apple javítani tudott, a Safari 5,07 százalékot ért el; az Opera azonban szintén veszített részesedéséből, és csak 1,74 százalékot ért el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.