Hirdetés

2002-re csúszhat a WinXP



|

Hirdetés

A nagy PC-gyártók az elmúlt hét végén értesítést kaptak a redmondi szoftveróriástól, hogy amennyiben a WinXP gold, azaz végleges kódja nem készül el július végére, de legkésőbb augusztus elejére, a kereskedelmi forgalomba kerülő változat csak 2002. elején jelenik meg. Az elemzők szerint a PC-gyártóknak viszonylag hosszú időre van szükségük, mire az új operációs rendszert letesztelik a különféle konfigurációkon. Ha a gold kód augusztus elejére nem készül el, a szoftver könnyen a cég Xbox nevű játékkonzoljával egyidőben kerülne a boltokba, és a két termék reklámkampánya zavarhatná egymást. Ennek elkerülése végett a társaság inkább várna a Windows XP kiadásával 2002-ig.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.