Hirdetés

2005: az információs integráció éve



|

Hirdetés

A 13.5 milliárd dollár értékű fúzió pénzügyi hátterét többek között a Symantec papírok egész éves erős szereplése biztosította.

Az informatikai biztonsági szoftverek piacvezető vállalata idén az „Information Integrity”, azaz a biztonság és az elérhetőség együttes elvét alkalmazza új szoftvereiben. Az „Információs Integráció” stratégia kulcsfontosságú lehet a szigetszerűen létrejött informatikai infrastruktúrák, közhálózatok biztonságos üzemeltetéséhez 2005-ben.

Az információs integráció stratégia lényege az a felismerés, mely szerint a vállalati vagy közhálózati infrastruktúrákon tárolt „vagyon”, az információ, csak akkor hasznosítható vagy hozhat üzleti hasznot, ha biztonsága és hozzáférhetősége egyaránt biztosított. A tavalyi év vírusdömpingje, illetve a folyamatosan – ám szeparáltan – fejlesztett informatikai infrastruktúrák számára ennek az elvnek az alkalmazása kulcsfontosságú lesz 2005-ben. „A világgazdaság értékeinek jelentős hányada képződik a digitális információ alkalmazása, tárolása vagy mozgatása által” – fejtette ki az új irányokat John W. Thompson a Symantec vezérigazgatója - „A digitális információ tehát kulcselem, de csak akkor, ha egyszerre biztonságos és elérhető. ”

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.