Hirdetés

2005-ben nem lesz amerikai CeBIT



|

Hirdetés

„Sajnálatos, de ez volt a korrekt üzleti döntés”, kommentálta Joachim Schafer, a Hannover Fairs USA elnöke közleményében. „A rendezvény nem hozott akkora bevételt, ami indokolta volna a harmadik évet.” A Cebit America kimúlásának bejelentése alig hat héttel követte a MediaLive International bejelentését az idei Comdex elhalasztásáról, miután a nagy IT cégek kihátráltak a támogatók közül. A Las Vegas-i kiállítás látogatóinak száma is csökkent, és egyre kevesebb fontos bejelentésre került sor.

Ironikus módon június végén a CeBIT America webhelyén még arról adtak hírt, hogy a cége körében erős a támogatottsága a 2005-ös rendezvénynek, és több nagy IT cég képviselője arról áradozott, micsoda értéket jelent számukra a kiállítás. Miközben a CeBIT America nem folytatódik, a Hannover Fairs USA közölte „továbbra is keresi az alkalmakat, amelyek jól körülhatárolható vertikális piacokra és felhasználói csoportokra koncentrálnak”. Schaefer közleménye szerint sikeresek a sanghaji, sydneyi és az isztambuli CeBIT kiállítások, mint ahogy semmi jele, hogy baj volna a világ legnagyobb IT kiállításának számító hannoveri rendezvénnyel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.