Hirdetés

2005-re várható a BEA Quicksilver szoftvere



|

Hirdetés

A SOA a témája a cég e héten zajló eWorld konferenciájának San Franciscóban. A fogalom az újrafelhasználható szolgáltatásokon alapuló programozási modellre vonatkozik, ahol szolgáltatás lehet egy alkalmazás (pl. felhasználó hitelesítés), de akár egy alkalmazás komponense is. A kedden bejelentett Quicksilvernek kettős szerepe van, egyrészt vállalati szolgáltatásként működik a különböző rendszerek közötti adatok mozgatásához, illetve eszközként a webszolgáltatások kezeléséhez/felügyeléséhez. A cél egy olyan rugalmas környezet létrehozása, ahol az alkalmazások a változó üzleti igényekhez a kód átírása nélkül módosíthatók.

A BEA a WebLogic Platform új, 9.0 verziójával együtt teszi közzé a Quicksilver ’alfa’ verzióját, közölte keddi előadásában Scott Dietzen, a cég főtechnológusa. Az elemzők év végére várják a WebLogic Platform 9.0 béta verzióját, amit a végleges verzió néhány hónappal később követ, vagyis a Quicksilver végleges változata sem várható 2005 előtt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.