Hirdetés

2006-ra WiMax lesz Szingapúrban



|

Hirdetés

Ez csupán a töredéke annak a 100 millió dollárnak, amelyet a szingapúri távközlési szolgáltatók a 3G-s (harmadik generációs) mobil-tartományért fizettek ki. A WiMax, amely az IEEE 802.16 szabványára épül, egy szélessávú, vezeték nélküli wide-area hálózati technológia, amely az IEEE 802.11 WLAN (ismertebb nevén: Wi-Fi) technológiánál sokkal nagyobb területen képes szélessávú Internet-hozzáférés biztosítására.


A Pacific Internet a megvásárolt frekvenciatartományt ennek megfelelően vezeték nélküli, szélessávú internet-hozzáférések és vezetékes szolgáltatások kialakítására fogja felhasználni. A cég az idei év végén kezdi meg az új szolgáltatások kereskedelmi-, jövő évben pedig a fogyasztói teszt-fázisát. Amennyiben sikeresen zajlanak le, a vállalat az általa lefedett többi országra is kiterjeszti majd azokat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.