Hirdetés

2011 legolvasottabb cikkei



|

Android, Windows és 3D - az olvasottsági adataink szerint főként e témák érdekelték leginkább a PC World olvasóit tavaly. Összegyűjtöttük 2011 legnépszerűbb cikkeit.

Hirdetés

10 - Sony Ericsson XPERIA Neo teszt (2011. április)

A Sony Ericsson XPERIA család legolcsóbb tagja nem hagyta hidegen olvasóinkat. Főként, hogy a top 10-es olvasottsági listánkra egyedül csak ezen egy teszt tudott beférkőzni. Azaz 2011-ben főként nem az alaplap, a ház, a szoftver, vagy a videokártya bemutatók érdekelték az olvasóinkat, hanem az okostelefonok, amelyek terjedése ezt talán indokolttá is teszi.



9 - Hivatalos a Sony Ericsson XPERIA Arc (2011. január)

A jelek szerint a Sony Ericsson XPERIA sorozat nagy népszerűségnek örvend, mivel listánkon két pozíciót is elfoglal, miközben más konkrét mobil széria nem tudott beférkőzni oda. Az Arc bejelentése nagyjából egy évvel ezelőtt történt, így a 2011-es újév rögtön egy magas olvasottságú hírt hozott a szerkesztőség számára.

8 - Megérkezett a Windows 7 SP1 (2011. február)

Habár a Windows 7 első szervizcsomagja csak kevés újdonságot hozott, az új funkciók rövid leírása pedig nagyjából két bekezdésben elfért, a hazai Windows 7-es tábor a jelek szerint kíváncsi volt arra, hogy mit várhat a pakktól. Röviden: stabilabb Windows 7-et és RemoteFX támogatást.

 

 

 



7 - Mindenevők HTPC helyett (2011. március)

Vajon melyik fókusztesztünk volt a legnépszerűbb? A középkategóriás házaké, a bulldozer platformé, a NAS-oké, vagy az okostévéké? Nem, idén a legjobban olvasott fókuszteszt a széles körű médiakompatibilitással rendelkező médialejásztókról szólt. Olyan prominens szereplőkkel, mint a D-Link Boxee, a Popcorn Hour A-210, vagy a A.C.Ryan Playon!HD Mini 2.

 

 

 



6 - Matroska, te drága (2011. január)

A Matroska formátumot, azaz az MKV-fájlok lejátszását egyre több szoftver, asztali lejátszó, illetve TV támogatja. Ennek megfelelően az MKV-ra való konvertálásról szóló mesterfogásunk is népszerű volt, Ráadásul ez egy olyan téma, amely egy ideig még biztosan nagy érdeklődésre fog számot tartani.

5 - Milyen androidos telefont válasszak? I. rész: 60 ezer alatt (2011. május)

Az Android szempontjából egyértelműen sikeres év volt a 2011-es. Magyarországon is bőszen gyarapodott a droidos tábor, így nem meglepő, hogy a 60 ezer forint alatti androidos készülékeket magában foglaló körképünk nagy olvasottságot ért el.



4 - Megmutatta a Microsoft a Windows 8-at (2011. január)

A Windows 7 sikere után megnövekedett az érdeklődés a redmondi szoftvercég új operációs rendszere iránt. Ennek megfelelően az első nyilvános bemutatására - még ha az zárt ajtók mögött történt is - olvasók nagyobb tömege volt kíváncsi.

3 - Pofozzuk ki a Windows 7-et - tippek A-tól Z-ig (2011. február)

A Windows 7 tippgyűjteményünk kiemelkedő olvasottságot ért el, amelyben minden fontos olyan tippet összegyűjtöttünk, amelyekre csak szükség lehet az operációs rendszer használatakor. Windows 7 tulajdonosoknak még ma is aktuális a tartalma, így nem lepődtünk meg igazán annak a magas olvasottságán.



2 - Ingyenes offline térképek Androidra (2011. február)

Nem mindenki engedheti meg magának a fizetős navigációs szoftverek, térképek vagy PNA-k megvásárolását, így az ingyenes offline androidos navigációkról szóló cikk magas olvasottságot ért el. Az Android előretörésével ráadásul az érdeklődés nem lankad a hasonló megoldások iránt.

1 - 3D-s filmnézés házilag (2011. április)

A mozikat elöntötték a 3D-s filmek, és az interneten is felbukkantak a térhatású videók. A 3D a gyártók legújabb vesszőparipája, amely magasan tartja az e megoldásokkal kapcsolatos érdeklődést. Cikkünkben bemutattuk, hogy e csodálatos élményt miként jeleníthetjük meg otthonunkban. A jelek szerint sokak megelégedésére.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.