Hirdetés

21 millió dollárt gyűjthet az okoshűtőláda



|

Elképesztő összegeket pumpálnak egyes Kickstarter-ötletekbe.

Hirdetés

Az elmúlt időszak egyik legmeghökkentőbb történése kétségkívül az volt, amikor valaki a Kickstarteren akart krumplisaláta készítésére gyűjteni, és össze is szedett hozzá már több mint 50 000 dollárt. Az olyan projektek pedig egyre szaporodnak, amelyekbe megmagyarázhatatlanul nagy összegeket pumpálnak a felhasználók. A legutóbbi ilyen a Coolest Cooler, amely egy bő egy hete felbukkant okoshűtőláda. 

Hirdetés

Az italok hűtése mellett jégkockák darálására, zenelejátszásra és üvegek kinyitására is alkalmas az USB-s keresztül mobilkütyüket töltő hűtőláda. Van persze LED-es zseblámpa, könnyen gördülő, széles kerék és beépített rekeszek, valamint vágódeszka is az extrák között. Mivel valóban egy olyan termékről van szó, amit a közösség értékelhet, nem meglepő módon össze is jött az 50 000 dolláros célkeret. 

A befektetés azonban nem állt meg, és azóta már több mint 7 millió dollárt adtak az ötletgazdának. Mivel még 35 nap van hátra, ezért a KickTraq meglehetősen fényes jövőt, összesen 21 millió dolláros befektetést jósol az augusztus 29-én záródó projektnek. 

Mindezzel hamarosan rekordhoz érünk, ugyanis az eddigi legtöbb pénzt szerző kütyü a Kickstarteren a Pebble okosórája volt 2012 májusában, amely akkor 10,2 millió dollárt gyűjtött. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.