Hirdetés

24x CD-RW meghajtó az AOpentől



|

Hirdetés

Az ACER leányvállalata jelenleg a 16-szoros sebességű CD-újraírókból adja el a legtöbbet, de az év végére a 24-szeres változatok is általánosan elterjedtté válhatnak. Az AOpen a társaság új meghajtójának alapjául a Ricoh vezérlőchipjét választotta, amely nem meglepő, mivel a két cég hosszú ideje szoros partnerkapcsolatot tart fenn. A társaság az idei első félévben összesen mintegy 350 ezer CD-RW meghajtót gyártott, az év végére ez az érték azoban várhatóan 1,2 millió darabra fog növekedni. Az AOpen mellett az ASUStek, ACER és BTC gyártók is hamarosan kiadják új, 24-szeres sebességű CD-RW modelljeiket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.