Hirdetés

25 kevéssé ismert program



|

Hirdetés

1. Elektronikus cédulák
Ha monitorunk kávája már ki sem látszik a felragasztott kis emlékeztetőktől, ideje áttérni a módszer korszerűbb változatára, a 3M ingyenes Post-it Software Notes Lite-jára. Ha rákattintunk a programablakra, azonnal létrehozhatunk egy kis digitális cetlit, amit „felragaszthatunk” számítógépes asztalunkra. Módosíthatjuk az emlékeztető betűtípusát és színét, kinyomtathatjuk, vagy elküldhetjük e-mailben, és szemétbe dobhatjuk, ha már nincs szükségünk rá.




A megőrzött cédulák, a rendszer újraindítása után újból megjelennek az asztalon. Beállítható, hogy a program bizonyos idő után figyelmeztessen: ilyenkor egy kis vekkeróra jelenik meg, és csengő hangot hallat. A 20 dolláros Standard és a 25 dolláros Office változat fejlettebb szolgáltatásokat is tartalmaz, például hálózaton keresztül is elküldhetünk velük emlékeztetőket, de a többség számára az ingyenes változat is tökéletesen megfelel.

A teljes cikk a 2004. februári számunkban olvasható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.