Hirdetés

250 000 dollárt nyert a világ legjobb drónversenyzője



|

150 csapatot utasított maga mögé Dubaiban a 15 éves Luke Bannister.

Hirdetés

Van, aki olvasott a hétvégén, van aki filmmaratont tartott... A 15 éves Luke Bannister pedig megnyerte az első World Drone Prixet

Hirdetés

A Dubaiban tartott drónversenyben 150 csapatot utasított maga mögé Bannister, aki ezért cserébe 250 000 dolláros díjazásban részesült. 

A drónverseny mostanra közel sem ismeretlen fogalom: az emberek kamerás navigációval irányítják egy pályán a drónjukat, akadályokon át és azok mellett. 

A mostani verseny összdíjazása 1 millió dollár volt. A 15 éves győztes a hazai kedvenc Dubai Droneteket utasította maga mögé. 

A hasonló rendezvények iránt érdeklődők örülhetnek, ugyanis a jövőben egyre több ilyenre lehet számítani. Októberben például Hawaii ad otthont a drón-világbajnoki futamnak, 200 000 dolláros díjazással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.