Hirdetés

256 MB-os Matrox Parhelia az üzletekben



|

Hirdetés

A 256 MB-os Parhelia a TV kimeneten kívül még három képernyő kimenetet támogat. A mag órajele 200 MHz, a memóriáé 250 MHz. Példaként a 128 MB-os változat órajele ezzel ellenben 220/275 MHz, ami nagyobb teljesítményt ígér szinte minden alkalmazásban. A kártya külseje megegyezik a "kistestvérével", az ára viszont igen borsos: a japán disztribútorok 635-700 USD áron árulják. Az USA-ban az ára 569 USD-re tehető, de ebben nincs benne a szállítás sem.

A Matrox természetesen nem a játék piacra pozícionálja kártyáját, elsősorban a grafikai műhelyeket célozza meg a Parheliaval. Az a fő probléma azonban az, hogy a Matrox kártyái nem nyújtanak akkora maximális teljesítményt a professzionális alkalmazásokban, mint a többi gyártó relatíve olcsóbb kártyái, így kérdéses lehet a megfelelő piaci szereplés.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.