Hirdetés

3 dimenziós pók az N-gage telefonban



|

Hirdetés

A Spider-Man 2 lenyűgöző háromdimenziós környezetet mutat.

A mobiljátékosok a híres szuperhős, Spider-Man (Pókember) bőrébe bújva lendülhetnek tovább, pattanhatnak át, és ugrálhatnak végig a négy, háromdimenziós szinten, miközben a kézben tartható játékgépen hihetetlenül dinamikus környezet tárul eléjük. A további tizenöt kétdimenziós szint izgalmas helyszíne lesz a különféle ellenfelekkel folytatott küzdelemnek - olyan új ellenséges vezetőkkel találkozhatunk majd, mint a sajátos támadási stílussal rendelkező Lizard vagy Doc Ock. Az internetre is fellépő játékosok elküldhetik legjobb pontszámaikat az N-Gage Arénába, emellett a játékkal kapcsolatos további tartalmakra is szert tehetnek.




„Az N-Gage-en megjelenő Spider-Man 2 a két- és háromdimenziós játék megragadó keverékét nyújtja, amely a hamarosan megjelenő kalandfilm világába vezeti be a játékosokat” - mondta Dave Anderson, az Activision, Inc. üzletfejlesztési és licenszigazgatója. „A vezeték nélküli csatlakozás lehetősége különleges élményt nyújt, amelyet a játékosok bárhol, bármikor élvezhetnek.”
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.