Hirdetés

3 millió Walkman telefon talált gazdára - Sikeres pénzügyi negyedévet zárt a Sony Ericsson



|

Hirdetés

A leszállított egységek száma a negyedévben elérte a 16,1 milliót. Ez 28%-os növekedést jelent az előző év hasonló időszakához képest, és 17%-os növekedést mutat az előző negyedévi adatokhoz képest. Ez az adat összhangban van a negyedéves piaci növekedéssel. A negyedév árbevétele 2310 millió euró volt, ami egy év alatt 15%-os növekedést jelent. Az adózás előtti eredmény 206 millió euró, a nettó eredmény pedig 144 millió euró volt, ez egy év alatt 66, illetve 89 millió eurós növekedésnek felel meg.
A képkezelő és zenei termék kategóriában egyaránt sikeres készülék bevezetések következtében 2005 második féléve különösen eredményes volt. A Sony Ericsson számára az év fontos momentuma volt a Walkman márkajelzésű zenetelefonok (a W800, a W600, a W550 és a W900) világsikere. Ezekkel a készülékekkel a Sony Ericsson hozzáférhetőbbé tette a zenehallgatás élményét, hiszen lehetővé tette a fogyasztóknak, hogy ők válasszák meg a digitális zenehallgatás módját útközben is. A Sony Ericsson az év folyamán összesen 3 millió Walkman telefont adott el.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.