Hirdetés

32 százalékos McAfee növekedés



|

Hirdetés

Az időszakra vetített nettó nyereségük 42 millió dollár volt, azaz 25 dollárcent részvényenként.

A McAfee fogyasztói bevételei 69 százalékkal nőttek negyed év alatt, összesen 116 millió dollárra. Az online szolgáltatások bevétele 90 százalékkal nőtt, miközben a negyedévben 2,1 millió új előfizetőt regisztráltak, így az előfizetők száma mostanra több mint 13,1 millió. A McAfee kis- és közép-vállalkozóktól származó bevételei 15 százalékkal nőttek, a cég 1,073 milliárd dolláros készpénz, illetve piacképes kötvény állománnyal birtokában zárta a negyedévet.

"A McAfee csapata rendkívül jól teljesített a második negyedévben, ami a különböző szegmenseken globálisan átívelő üzleti növekedést eredményezett" - jelentette ki George Samenuk, a McAfee elnöke és vezérigazgatója. "Továbbra is a legjobb behatolás-megelőző és kockázat-felmérési megoldásokat fejlesztjük a legkisebbtől a legnagyobb üzleti partnereknek. A stratégiánk működik, ahogyan ezt az idei első félév jó eredményei is bizonyítják."

A McAfee 2005 harmadik negyedévére várható 225 - 245 millió dolláros nettó árbevétele körülbelül 28 dollárcentes részvényenkénti pro forma nettó nyereséget jelent. Az egész 2005-ös év tekintetében a cég 980 millió - 1 milliárd dolláros nettó bevételt vár, ami részvényenként 1,20 és 1,25 dollár közötti pro forma nyereséget jelent.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.