Hirdetés

360°-os virtuális séta a Discovery űrsiklón



|

A Discovery tavasszal nyugdíjba vonult, de virtuálisan bejárható a kabin.

Hirdetés

Az űrsikló 1984 augusztusának végén repült először és idén márciusban érkezett vissza utolsó útjáról, mellyel megszolgálta a nyugdíjazást. Pályafutása alatt 365 napot töltött az űrben és 238,5 millió kilométert utazott, miközben 39 küldetésben vett részt.

Akit behatóbban érdekel, hogy miként néz ki egy ilyen űrsikló belseje, az itt tehet egy 360 fokos túrát, ahol meg lehet szemlélni, hogy mennyi kapcsoló, kijelző, gomb, és különböző funkciójú botkormány van egy ilyen szerkezetben. A repülési fedélzet a pilótafülke szerepét tölti be, és alaphelyzetben két személy jelenlétét igényli, de vészhelyzet esetén egyedül is minden vezérelhető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.