Hirdetés

3D kép, kétszínű szemüveg nélkül



|

Hirdetés

3D üzemmódban a Sharp LL-151-3-D Display monitorban egy optikai maszk osztja ketté a fényt, így a kép különböző nézőpontból érkezik a néző bal és jobb szemébe. A különböző nézőpontokat az agy dolgozza fel 3-dimemziós képpé, amely látszólag kidomborodik a képernyőn. A Sharp System of America szerint a vezető 3D grafikus kártya gyártók, akiknek termékeihez speciális szemüveg kellett, most illesztő programokkal támogatják az új technológiát. A monitor működik a legtöbb 3D szoftverrel, így számos kémiai modellező és adatelemző programmal is. A monitor egy gombnyomással vált a 2 és 3-dimenziós üzemmód között, vagy automatikusan, a 3D szoftverbe épített parancs segítségével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.